Brčko distrikt BiH

Dejtonska 171/A

+387 (0)62 783 872

24/7 Telefonska podrška

O nama

Čuvar vaših vrijendosti.​

Najbolji izbor za najbolje cijene, kontinuirano se usavršavamo,
ispunjavamo dogovore, stvaramo povjerenje i djelujemo integritetom.

Od 2010. godine,  zavisimo od povjerenja koje naši kupci imaju u nas. Svi mi svakodnevno imamo obavezu da to povjerenje zaradimo. Naš uspjeh u budućnosti počinje našim vrijednostima koje su: integritet, izvrsnost u svemu što radimo, čak i ako to podrazumjeva neuspjehe na putu ka tome, učenje i napredovanje, briga za naše ljude, timski rad i ostvarivanje uspjeha u zajedništvu s kupcima. 

Naše vrijednosti od nas traže da budemo otvoreni, pošteni i iskreni i da postupamo sa integritetom. Nije važno samo ostvariti poslovne ciljeve, već je takođe važno i kako ih ostvarujemo. Zajedno sa našim klijentima, poslovnim partnerima, osnivačima, povjeriocima i javnosti očekujemo sljedeće: da posjedujemo integritet u svojim poslovnim odnosima i u međusobnim interakcijama. Drugim riječima: da se ponašamo iskreno, pošteno i transparentno. 

Za nas je integritet važniji od kratkoročnog poslovnog uspjeha. Kada pobjeđujemo zajedno sa našim kupcima, podjednako nam je stalo do toga kako smo do rezultata došli kao i do samih rezultata. U slučaju sumnje, mi bismo se radije uzdržali od određenih poslova, nego ušli u transakcije koje su u suprotnosti sa našim principima. 

Naše preduzeće odlikuje i raznovrsnost i rad na stvaranju bezbjedne, zabavne i pozitivne radne atmosfere. Bilo gdje da poslujemo poštovaćemo naša obećanja i radićemo onako kao treba, a ne samo kako je lakše. 

Odlučno ćemo se boriti za pobjedu na tržištu, ali u svakom trenutku radićemo pošteno, ispravno i u skladu sa zakonom prilikom poslovanja sa svima na čije živote utićemo. Nikada nemamo arogantan pristup i stalo nam je i do interesa drugih. 

Naš cilj je poslovanje na vrhunskom nivou i rast, a u RIGORU verujemo da to možemo postići kroz izuzetnost u načinu na koji poslujemo i tako što ćemo postupati u skladu sa najvišim standardima preduzetničke i društvene odgovornosti.

feedback_mix.png