Brčko distrikt BiH

Dejtonska 171/A

+387 (0)62 783 872

24/7 Telefonska podrška

gradimo povjerenje

Zlatko Matanović

Direktor i osnivač

“Od 2010. godine, ovisimo o povjerenju koje naši kupci imaju u nas. Svi mi svakodnevno imamo obavezu da to povjerenje zaslužimo. Naš uspjeh u budućnosti počinje našim vrijednostima koje su: integritet, izvrsnost u svemu što radimo, čak i ako to podrazumjeva neuspjehe na putu ka tome, učenje i napredovanje, briga za naše ljude, timski rad i ostvarivanje uspjeha u zajedništvu s kupcima.”

Naše vrijednosti od nas traže da budemo otvoreni, pošteni i iskreni i da postupamo s integritetom. Nije važno samo ostvariti poslovne ciljeve, već je takođe važno i kako ih ostvarujemo. Za nas je integritet važniji od kratkoročnog poslovnog uspjeha.

Od 2010. godine, zavisimo od povjerenja koje naši kupci imaju u nas. Svi mi svakodnevno imamo obavezu da to povjerenje zaslužimo. Bilo gdje da poslujemo poštovaćemo naša obećanja i radićemo onako kao treba, a ne samo kako je lakše.

Naš cilj je poslovanje na vrhunskom nivou i rast, a u Rigoru verujemo da to možemo postići kroz izuzetnost u načinu na koji poslujemo i tako što ćemo postupati u skladu sa najvišim standardima preduzetničke i društvene odgovornosti.

Pošaljite nam upit

Trebate ponudu, stručni savjet  ili ne možete pronaći ono što tražite? Rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sve upite.

feedback_mix.png