Brčko distrikt BiH

Dejtonska 171/A

+387 (0)62 783 872

24/7 Telefonska podrška

REALIZACIJE

NAŠI KLIJENTI

Mnogi zadovoljni klijenti su nas prepoznali kao stručnog i pouzdanog partnera,
a s ponosom među njih ubrajamo brojne domaće i inozemne firme, ministarstva,
obrazovne, finansijske i kulturne institucije, humanitarne i nevladine organizacije
te mnoštvo malih preduzeća i privatnih klijenata.

Bingo City Center u Sarajevu ukupne je površine 44.500 metara kvadratnih, od čega veći dio zauzimaju hipermarket (10.700 m2) i Cinestar kino sa 10 dvorana (3.100 m2). Ostali poslovni prostori, uključujući restoran i igraonicu, prostiru se na 4.250 metara kvadratnih.

BINGO CITY CENTER SARAJEVO (2019-2020)

Postrojenja za desufurizaciju dimnih gasova (FGD) na termoelektrani Ugljevik. Investicija od 80 miliona eura smanjiće emisiju sumpor dioksida (SO2) sa 16.000 miligrama po kubnom metru na 200 miligrama po kubnom metru. To znači da je emisija štetnih gasova smanjena 80 puta, što ispunjava stroge zahteve evropskog zakonodavstva u oblasti ekologije.

TE, UGLJEVIK (2019)

Violeta, jedna od vodećih kompanija u regiji za proizvodnju higijenskih proizvoda, u svojoj tvornici proizvodi najmodernijom i najkvalitetnijom tehnologijom deterdžente za ručno pranje posuđa, deterdžente za rublje, omekšivače, pelene te sredstva za osobnu higijenu 

TvornicA VIOLETA, Grude (2015)

Pozicionirana u središnjem dijelu Jadrana, između Splita i Dubrovnika, Luka Ploče jedna je od glavnih strateških hrvatskih luka. Izvrsna prometna povezanost te povoljna geostrateška pozicija na čvorištu važnih industrijskih puteva čine je nezaobilaznom poveznicom Jadrana, Mediterana i srednje Europe. Terminal ispunjava najviše sigurnosne standarde i koristiti protupožarne tehnologije i tehnologije za obradu para ugljikovodika, koji su u skladu s najnovijom svjetskom i europskom regulativom u području sigurnosti i zaštite okoliša. 

LUKA PLOČE (2021)

TEHNOLOŠKI CENTAR, BAnja luka (2014-2016)

Tehnološki centar kompanije LANACO sačinjen je od glavnog i tehničkog objekta. Glavna ‘pametna zgrada’ ima pet spratova i sastoji se od prostorija za upravu kompanije, proizvodnju softvera i data centra, kao i propratnih sadržaja, poput restorana, konferencijskih sala i učionica za edukaciju.

U tehničkom objektu nalazi se prostor za proizvodnju hardvera, servis i skladišta, te garaže za goste i zaposlene. Ukupna površina oba objekta je oko 10.000 metara kvadratnih, od čega je ukupna površina glavnog objekta 5.500 metara kvadratnih, a ukupna površina tehničkog objekta 4.500 metara kvadratnih.

Luksuzno turističko naselje ‘Residence del Mar Emotion’ s hotelom i apartmanima na površini od 20 tisuća četvornih metara u uvali Kuje, na samom jugu Istre. 

TNK 2, LIŽNJAN (2020-2023)

Pošaljite nam upit

Trebate ponudu, stručni savjet  ili ne možete pronaći ono što tražite? Rado ćemo Vam pomoći i odgovoriti na sve upite.

feedback_mix.png